Інтелектуальний потенціал як ресурс економічного розвитку - Нестеренко, Роман Олександрович; Саєнко, Н. О.; Щербіна, Т. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
В роботі розглядаються основні напрямки створення національної інноваційної системи з метою забезпечення стійкого економічного зростання.

Basic directions of creation of the national innovative system are in process examined with the purpose of providing of the proof economy growing.
Keywords: інтелектуальний потенціал; інтелектуальний капітал; інноваційна система; інтелектуально-інноваційний розвиток; інноваційні ресурси