Послідовність і цілі оцінки прав інтелектуальної власності як нематеріального активу - Долина, Ірина Володимирівна; Косенко, Андрій Васильович; Семерунін, Є. А.; Колотюк, Олена Іванівна (НТУ "ХПІ", 2010)
В роботі наведено принципові відмінності у праві власності на матеріальні об'єкти і на інтелектуальну власність також пояснено необхідність оцінки вартості прав на об’єкти інтелектуальної власності.

Of principle differences are in-process resulted in the right of ownership on financial objects and on intellectual property the necessity of estimation of cost of rights is also explained on the objects of intellectual property.
Keywords: діяльність інтелектуальна; збитки; прибуток; право матеріальне; активи нематеріальні