Стабілізація температури та охолодження демпфіруючих пристроїв підвіски військових гусеничних та колісних машин на основі використання ефектів фазових переходів - Дущенко, Владислав Васильович (НТУ "ХПІ", 2008)
Розглянуто можливість використання речовин, що зазнають фазові переходи I-го і II-го роду для стабілізації температури і охолодження демпфуючих пристроїв підвіски військових гусеничних і колісних машин.

The opportunity of use of the substances undergoing phase transitions I those II of a sort for stabilization of temperature and cooling snubber of devices of a suspender of military caterpillar and wheel machines is considered.
Keywords: напруженість теплова; потужність; теплоємкість; точка Кюрі