Цивільний захист - Антощенков, Роман Вікторович; Вамболь, Сергій Олександрович; Кунденко, Микола Петрович; Ляшенко, Сергій Олексійович; Черепньов, Ігор Аркадійович (My University, 2023)
Методичні вказівки підготовлено відповідно до навчальної програми з дисциплінии «Цивільний захист». Видання включає запитання до самостійного опрацювання матеріалу, тести, теми рефератів та практичні завдання, які допоможуть студентам оволодіти сучасними теоретичними і практичними знаннями з питань цивільного захисту. Навчальне видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування», 205 «Лісове господарство», 206 «Садово-паркове господарство» та 201 «Агрономія».
Keywords: методичні вказівки; надзвичайні ситуації; безпека життєдіяльності; гідротехнічні споруди; евакуаційні заходи; тверді вибухові речовини; хімічні аварії