Статистичний аналіз даних - Гардер, Сергій Євгенійович; Корніль, Тетяна Леонівна; Голотайстрова, Галина Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Навчально-методичний посібник призначено для використання в навчальному процесі при виконанні лабораторних робіт із курсу "Статистичний аналіз даних". Кожна лабораторна робота містить теоретичні відомості за темою відповідної роботи, опис виконання роботи, розібрані приклади виконання задач. Призначено для студентів спеціальностей 113 "Прикладна математика" та 122 "Комп’ютерні науки".
Keywords: навчально-методичний посібник; статистичний аналіз даних; аналіз даних; множинна регресія; часові ряди; сингулярно-спектральний аналіз