Фінансова стійкість підприємств машинобудування в Україні - Гуріненко, Наталія Віталіївна (НТУ "ХПІ", 2011)
Стаття присвячена проблемі дослідження сучасного фінансового стану підприємств машинобудування України та аналізу стану галузі в цілому із застосуваннями методики дослідження ефективності діяльності та фінансової стійкості підприємства.

The article focuses on the study of modern financial engineering enterprises of Ukraine and analysis of the industry as a whole using the methods of research performance and financial sustainability of the enterprise.
Keywords: стан фінансовий; ефективність підприємства; рентабельність; стабільність ринкова; ліквідність; баланс; платоспроможність