Удосконалення визначення поняття лізинг - Ларка, Сергій Володимирович (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглядаються та аналізуються визначення, поняття та сутність лізингу.

Leasing definition, conception and essence are described and analyzed in the article.
Keywords: фінансування; оренда; інвестиції; термінологія; leasing; rent; financing