Метали та їх властивості - Нюрнбергер, Флоріан; Гутник, Марина Валеріївна; Фролов, Ярослав Вікторович; Гридін, Олександр; Бланк, Татьяна (Технічна бібліотека Ганновера, 2022)
Навчальний посібник до комплекту відеолекцій «Метали та їх властивості», створеного німецькими та українськими викладачами університетів у рамках проекту «Відкриті освітні ресурси для українських студентів», що фінансується Німецькою службою академічних обмінів. Набір відеолекцій розміщений на платформі Технічної бібліотеки Ганновера (TIB) https://doi.org/10.5446/s_1379. Мова лекцій – англійська з українським та англійським субтитрами. Цей підручник пояснює особливості створення лекційного комплексу міжнародною командою та надає студентам структуру курсу, приклади основних слайдів і питання для самоперевірки. Може використовуватися як допоміжний матеріал для самопідготовки в режимі офлайн для здобувачів вищої освіти освітніх програм інженерно-технічного напрямку. Рекомендовано групами забезпечення якості ОПП «Технології та обладнання обробки металів тиском» та ОПП «Обробка металів тиском» для студентів, що навчаються на бакалаврському на магістерському рівнях вищої освіти.
Keywords: навчальні посібники; відеолекції; метали; відкриті освітні ресурси; вища освіта; обробка металів тиском