Паблік рілейшнз у сфері фізичної культури і спорту - Полякова, Оксана Олександрівна; Поляков, Ігор Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Навчально-методичні матеріали для проведення практичних занять є структурною одиницею навчально-методичного комплексу забезпечення дисципліни відповідно до Положення «Про навчально-методичний комплекс дисципліни» НТУ «ХПІ», затвердженим Вченою радою НТУ «ХПІ» від «01» грудня 2023 р. Протокол № 10 та введеним в дію наказом ректора від « 04 » грудня 2023 р. № 458 ОД. Навчально-методичні матеріали до проведення практичних занять з дисципліни «Паблік рілейшнз у сфері фізичної культури і спорту» забезпечує здобувачеві освіти можливість засвоєння практичної складової освітнього компоненту. Навчально-методичні матеріали ґрунтуються на таких документах: 1. Закон України «Про освіту». 2. Закон України «Про вищу освіту». 3. Ліцензійні умови провадження освітньої діяльності, затверджені постановою КМУ №1187 від 30.12.2015 (із змінами). 4. Положення про організацію освітнього процесу в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут». 5. Положення про силабус освітнього компонента в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут». 6. Положення про надання грифів Вченої ради НТУ «ХПІ» виданням навчальної та навчально-методичної літератури, підготовленої викладачами університету. 7. Видавнича справа: методичні рекомендації щодо підготовки та видання навчально-методичної літератури в НТУ «ХПІ» для викладачів.
Keywords: навчально-методичні матеріали; практичні заняття; паблік рілейшнз; фізична культура; спорт; історія паблік рілейшнз