Застосування методики модульного навчання при викладанні дисципліни "охорона праці" - Древаль, Олександр Миколайович; Павленко, Тетяна Семенівна; Латишева, Майя Михайлівна; Васьковець, Людмила Антонівна (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті проведено аналіз складових методики модульного навчання. Визначено наступні переваги використання модульної методики при навчанні дисципліні основи охорони праці: формування компетентних знань студентів, здатності до подальшої самоорганізації при само вивченні професійних питань охорони праці.

The principal components of the methods of the module education are analyzed in the article. The next advantages of the using of the module methods when learning the labour of Protection are determined: the forming of the student competent knowledge, the ability for the subsequent self-organization when learning the professional labour protection questions using for the making and the maintaining the safe conditions of work.
Keywords: основи охорони праці; навчальний процесс; системно-складові фактори; умови праці; комплексна дидактична ціль; інтегруючі дидактичні цілі; КДЦ; ІДЦ