Навчальна програма дисципліни "Конструкції гусеничних та колісних машин та енергетичних установок" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2009)
Навчальна дисципліна входить до циклу професійної та практичної підготовки і присвячена вивченню конструкцій колісних та гусеничних машин (КГМ) і їх енергетичних установок. Метою вивчення дисципліни є надання студентам знань з будови КГМ, взаємодії їх частин та механізмів, вплив конструкторських рішень на характеристики машин.
Keywords: енергетичні установки ГКМ; двигун внутрішнього згоряння; згоряння палива; форсування; кривошипно-шатунний механізм; система живлення паливом; система живлення повітрям; система охолодження та підігріву; система змащування; трансмісії ГКМ; напівосі; рушії ГКМ; підвіски ГКМ; механізми управління рухом ГКМ; гальмівні системи; спеціальне обладнання ГКМ