Долуда, А.2013-06-172013-06-172013Долуда А. До питання підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості у ВНЗ / А. Долуда // Україна і світ: гуманітарно-технічна еліта та соціальний прогрес: тези доповідей Міжнар. наук.-теор. конф. студ. і аспір., м. Харків, 2–3 квітня 2013 р. : у 2 ч. – Ч. 1 / редкол. Л. Л. Товажнянський та ін. – Харків: НТУ «ХПІ», 2013. – С. 191-192.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/987ukосвітянимоделі освітимолоді фахівціхарчова галузькваліфікаціяробочі місцяФедерація роботодавців Українинайдефіцитніші професіїхарчова індустріяхарчові технологіїпрофесійна освітаДо питання підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості у ВНЗArticle