Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів з дисципліни "Інтелектуальна власність" - Лерантович, Еліна Томашівна; Капінос, Маріанна Миколаївна (My University, 2013)
Методичні рекомендації містять питання для самоконтролю, теми рефератів і рекомендовану літературу, а також завдання для виконання самостійної роботи студентами.
Keywords: право інтелектуальної власності; інтелектуальна власність; патентне право; нетрадиційні результати інтелектуальної діяльності; міжнародні договори; авторське право; суміжні права; промислова власність; об'єкт винаходу; корисна модель; винахід; службовий винахід; право попереднього користувача; патентоспроможність винаходу; комерційна таємниця; види суміжних прав; ліцензійний договір; комерціалізація інтелектуальної власності; ліцензійні платежі; франшіза; ставка роялті; патентна інформація