Аналіз методів оцінки привабливості підприємства для інвесторів - Чубаха, Вікторія Андріївна (НТУ "ХПІ", 2016)
У статті розглянуто економічна сутність поняття "інвестиційна привабливість підприємства" і існуючі підходи до визначення поняття "інвестиційна привабливість підприємства". Проаналізовано ряд вітчизняних та зарубіжних методик оцінювання інвестиційної привабливості в рамках фінансового, комплексного, ринкового та вартісного підходів.

The article considers the economic substance of the term "investment attractiveness of enterprise" and existing approaches to the definition of "investment attractiveness of the enterprise". Analyzed a number of domestic and foreign investment attractiveness assessment techniques within the financial, integrated, market and cost approaches.
The analysis methods for assessing the company's attractiveness for investors
Keywords: інвестиційна привабливість; вартість підприємства; фінансово-господарська діяльність; підхід; enterprise