Анализ функционирования излучающих систем с искровым возбуждением - Громыко, И. А.; Кильмаев, С. Ю. (НТУ "ХПИ", 2011)
У статті розглянуто питання іскрового збудження вимушених коливань високочастотних струмів в антенній системі георадара і запропоновані рекомендації з підвищення ефективності роботи георадарів.

The questions of spark excitation of forced oscillations of high frequency currents in the antenna system of GPR are given and recommendations to improve the efficiency of the GPR are offered.
Keywords: грунт; георадар; колебания высокочастотных токов; антенная система