Перерва, Петро ГригоровичМатросова, Вікторія ОлександрівнаПроскурня, Олена МихайлівнаГармаш, Сергій ВолодимировичГлізнуца, Марина ЮріївнаДолина, Ірина ВолодимирівнаДьякова, Наталія МиколаївнаІлляшенко, Сергій МиколайовичКармінська-Бєлоброва, Марина ВолодимирівнаКобєлєва, Тетяна ОлександрівнаКосенко, Андрій ВасильовичКучинський, Володимир АнатолійовичМаслак, Марія ВолодимирівнаНовік, Ірина ОлексіївнаНосирєв, Олександр ОлександровичПобережний, Роман ОлеговичПопов, Микола Олексійович2020-08-312020-08-312020Економіка, менеджмент, маркетинг туризму та гостинності : навч. посібник [Електронний ресурс] / П. Г. Перерва [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – 893 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/47906.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/47906У навчальному посібнику розкрито теоретичні положення і практичні питання щодо підготовки фахівців у сфері туризму до відповідності з освітньо-професійною програмою спеціальності "Туризм". Розглянуто організаційні, управлінські та технологічні засади туристичного бізнесу, висвітлено питання організації та структури виробництва туристичних підприємств. Викладений матеріал спрямовано на формування здатності здійснювати адміністративну, підприємницьку, проектну та дослідницьку діяльність з урахуванням сучасного стану та перспектив розвитку туристичного господарства. Навчальний посібник призначено для студентів і викладачів спеціальностей "Туризм", "Готельно-ресторанна справа" та "Менеджмент" закладів вищої освіти, а також широкого кола підприємців та практикуючих фахівців.ukнавчальний посібниктуристичний бізнестуристичні підприємстваменеджмент туризмумаркетинг туризмубізнес-плануванняінтелектуальна власністьміжнародний туризмуправління якістю послугЕкономіка, менеджмент, маркетинг туризму та гостинностіBook chapterhttps://orcid.org/0000-0002-6256-9329https://orcid.org/0000-0002-1845-3919https://orcid.org/0000-0001-5484-9788https://orcid.org/0000-0001-7978-866Xhttps://orcid.org/0000-0001-6618-0380