Аналіз стану інноваційної діяльності у Харківському регіоні - Яковлєв, Анатолій Іванович (Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки імені Г. М. Доброва НАН України, 2010)
Проведено опитування на харківських підприємствах, у науково-дослідних і проектних організаціях, фірмах щодо стану розвитку інновацій і наукомісткого виробництва. Визначено шляхи їх поліпшення.
Keywords: підприємство промислове; анкетування; наукоємність; ЗАТ "Південкабель"