Програмне забезпечення для визначення складу пального та викидних газів за даними спектрограм - Трунов, О. М. (НТУ "ХПІ", 2007)
Розглянуті особливості побудови алгоритму визначення складу пального та викидних газів і принципи побудови і функціонування системного ПЗ.
Keywords: програмне забезпечення; пальне; вихідні гази; спектрограма