Підвищення якості інформаційного забезпечення споживачів на основі сумісної обробки інформації систем спостереження повітряного простору - Обод, Іван Іванович; Заволодько, Ганна Едвардівна; Охрименко, Максим Юрійович (Харківський університет Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба, 2012)
Робота присвячена варіанту підвищення якості інформаційного забезпечення споживачів на основі сумісної обробки інформації, поєднаної системами спостереження повітряного простору у складі первинного, вторинного та ідентифікаційного каналів, при формуванні формуляру повітряного об’єкту. Показано, що реалізація сумісної обробки інформації усіх інформаційних каналів сполученої системи спостереження призводить до підвищення показників якості інформаційного забезпечення споживачів.

Work is sanctified to the variant of upgrading of the consumers informative providing on the basis of information compatible treatment connected by the air space supervision systems in composition primary, secondary and identification channels at forming of air object formular. It is shown that realization results compatible treatment of all informative channels information of the supervision united system in the increase of the informative providing quality indexes of consumers.
Information technology to improve the quality of information support systems provide consumers with the observation of air space
Keywords: обробка інформації; інформаційні канали; показники якості; споживачі; informative providing; joint supervision systems; index of quality