Державне регулювання економіки - Архієреєв, Сергій Ігоревич; Демьохіна, Олена Олександрівна; Євтушенко, Вікторія Анатоліївна; Козуб, Данило Анатолійович; Удодова, Вікторія Іллінічна; Рябова, Тетяна Веніаминівна; Шаша, Людмила Іллівна; Шибаєва, Наталя Володимирівна; Шимпф, Карін (НТУ "ХПІ", 2004)
У посібнику розглядаються основні положення теорії державного регулювання економіки, надається відповідний теоретичний і статистичний матеріал щодо України. Посібник містить навчально-методичне забезпечення з кожної теми курсу: плани семінарських занять, теми рефератів, практикум, список літератури. Розраховано на студентів економічних спеціальностей, що вивчають курси "Державне регулювання економіки" та "Економічна політика".
Keywords: державне регулювання; соціально-економічна стратегія; фінансова політика; структурна політика; соціальна політика; інвестиційна політика; кредитно-грошове регулювання; інноваційна політика; підприємництво; державна трансакційна політика; антиінфляційна політика; регіональна економічна політика; регіони; інфляція; природоохоронна діяльність; екологічна політика