Аналітичні дослідження ефективності виробничої діяльності українських підприємств - Пономарьов, Владислав Дмитрович (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2025)
В доповіді визначено, що підвищення ефективності виробничої діяльності українських підприємств потребує комплексного підходу, що включає технологічну модернізацію, розвиток кадрів, оптимізацію витрат та адаптацію до сучасних умов. Систематичні аналітичні дослідження допоможуть визначити слабкі місця та знайти шляхи для покращення.
Keywords: виробнича діяльність; ефективність; дослідження; аналітика; методи; підприємства