Інтелектуальна власність як складова конкурентних переваг туристичної сфери української економіки - Ткачова, Надія Петрівна; Колотюк, Олена Іванівна; Гармаш, Сергій Володимирович; Долина, Ірина Володимирівна (Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького, 2019)
Доведено, що удосконалення відповідності дій туристичної фірми та її працівників правовим нормам в сучасних умовах має великий вплив на розвиток туристичного підприємств і його систем, в результаті чого формується позитивний імідж фірми, якісно виконуються інноваційні проекти, головною метою яких є підвищення ефективності функціонування туристичного підприємства в цілому.
Keywords: технологічне виробництво; конкурентоспроможність; країни світу; інноваційний потенціал; українська продукція