Рибалкіна, Є. О.Бочкарев, Сергій Володимирович2021-11-242021-11-242020Рибалкіна Є. О. Насіння льону як джерело білка рослинного походження у технології десертів [Електронний ресурс] / Є. О. Рибалкіна, С. В. Бочкарев // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2020 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – С. 66-68. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54970.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/54970ukхімічна промисловістьхарчові продуктиздорове харчуваннякондитерські виробиНасіння льону як джерело білка рослинного походження у технології десертівThesis