Дослідження та аналіз проблемних питань організації обліку фінансових результатів - Мелень, Олена Валентинівна; Майструк, О. Д. (Мукачівський державний університет, 2017)
Відповідно до нормативно-правової бази питання організації обліку доходів, витрат і фінансових результатів свідчить про його недостатню спрямованість на запити користувачів бухгалтерської інформації, оскільки бракує деталізованої інформації про фінансові результати за видами діяльності та її співвідношення з доходами та витратами підприємства; запровадження класифікації доходів та фінансових результатів залежно від джерел їх формування.

In accordance with the legal and regulatory framework, the issue of organization of accounting for income, expenses, and financial results indicates its insufficient orientation to the requests of users of accounting information, as there is a lack of detailed information on financial results by types of activity and its correlation with income and expenses of the enterprise; introduction of the classification of income and financial results, depending on the sources of their formation.
Study and analysis of problems of the organization of accounting financial results
Keywords: фінансові результати; прибуток; збиток; організація обліку; доходи; витрати; financial results; profit; loss; organization of accounting; income; expenses