Проблеми маркетингу дитячих товарів та дитячих брендів в Україні - Луценко, К. О.; Косенко, Олександра Петрівна (НТУ "ХПІ", 2011)
В даній статті розглядаються особливості маркетингу орієнтованого на дітей. Проводиться аналіз проблем маркетингу дитячих товарів та українських дитячих брендів.

In this article the features of marketing targeted at children. An analysis of marketing problems of children's goods and Ukrainian children's brands.
Keywords: сучасні діти; вітчизняні виробники; український ринок; купівельна спроможність; покоління; сімейні покупки