Формування покриттів активними діелектриками на вентильних металах мікродуговим оксидуванням - Сахненко, Микола Дмитрович; Ведь, Марина Віталіївна; Богоявленська, Олена Володимирівна; Ярошок, Тамара Петрівна; Зюбанова, Світлана Іванівна; Баніна, М. В.; Проскурин, Миколай Миколайович (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті розглянуто можливість одержання покриттів активними діелектриками на вентильних металах методом мікродугового оксидування. Досліджено хронограми напруги при формуванні покриттів в електролітах різного складу. Визначено вплив складу електроліту та матеріалу підкладки на морфологію покриттів
Keywords: діелектричні матеріали; основа-підкладка; електроліти; напруга