Аналіз сил зчеплення вугільних зерен при селективній масляній агрегації вугільних шламів - Білецький, Володимир Стефанович; Сергєєв, Павло Всеволодович (Государственное предприятие "Украинский государственный научно-исследовательский углехимический институт", 2011)
У статті розглянуті закономірності структуроутворення в процесах масляної агрегації вугільних шламів. Основну увагу приділено адгезійним, когезійним та капілярним силам зчеплення.
Keywords: адгезія; когезія; капілярні сили зчеплення; флокуляція; вугільні зерна