Критерії вибору технології зниження пожежної небезпеки об'єктів накопичення твердих побутових відходів - Шершньов, В. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Запропоновані критерії щодо впровадження способу зниження пожежної небезпеки об'єктів накопичення твердих побутових відходів.

The authors propose criteria for the implementation of a method of reducing the fire hazardof solid waste storage facilities.
The criteria for selection of technology of reduction of fire hazard of places of accumulation of solid waste
Keywords: тверді побутові відходи; метан; аерація; пожежна небезпека; solid waste; methane; aeration; fire danger