Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 101 "Екологія" другого (магістерського) рівня - Новожилова, Тетяна Борисівна; Шапорев, Валерій Павлович; Нечипоренко, Дмитро Ігорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
Підставою для розроблення методичних вказівок з виконання дипломних проектів зі спеціальності «Екологія» на кафедрі хімічної техніки та промислової екології НТУ«ХПІ» є СТЗВО-ХПІ-2.01-2018. Дипломні проекти та дипломні роботи. Загальні вимоги до виконання. Цей стандарт установлює загальні вимоги до порядку підготовки, виконання і захисту дипломних проектів та дипломних робіт для всіх рівнів освіти.
Keywords: методичні вказівки; дипломні проекти; екологія; магістерський рівень