Фінансова санація підприємства - Фридинський, Валерій Олександрович; Плотніков, В. Г.; Дерев'янко, А. І. (НТУ "ХПІ", 2011)
У роботі розглянуто зміст фінансового оздоровлення підприємства, висвітлені різнобічні підходи до відновлення фінансової стійкості організації, а також конкретні інструменти антикризового фінансового управління у рамках цих підходів.

Having considered contents of financial recovery of the enterprise in the work, lit many-sided approaches to renewal financial stability of the organization, as well as concrete instruments antirecessionary financial management in frame these approach.
Keywords: фінансова спроможність підприємства; реструктуризація активів; дебіторська заборгованість; реструктуризація пасивів; двоступінчаста санація; санаційний прибуток; санація баланса