Інноваційна діяльність за моделлю "технологічного поштовху" - Косенко, Олександра Петрівна; Косенко, Андрій Васильович; Зозуля, Марина Олегівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Проведене дослідження дозволило виявити і обґрунтувати сім поколінь організаційного оформлення діяльності зі створення, дистрибуції та споживання інновацій та розробити пропозиції щодо їх розвитку в сучасних умовах господарювання.
Keywords: інноваційні процеси; Рой Росвелл; науковий поштовх; інтелектуальна діяльність