Гармонізація стандартів оцінки, бухгалтерського обліку та фінансової звітності в частині відображення витрат на людський капітал - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Житомирський державний технологічний університет, 2012)
Систематизовано концептуальні підходи до бухгалтерського відображення та оцінки людського капіталу, виокремлено фактори, що зумовлюють необхідність бухгалтерського відображення людського капіталу підприємства.

The conceptual approaches to accounting reflection and evaluation of human capital have been systematized, the factors that determine the necessity of accounting reflection of the enterprise's human capital have been highlighted.
Harmonisation of standards of evaluation, accounting and financial reporting in part of disclosing the cost of human capital
Keywords: стандарти оцінки; стандарти бухгалтерського обліку; бухгалтерський облік; стандарти фінансової звітності; фінансова звітність; людський капітал; нематеріальні активи; гудвіл; витрати на людський капітал; valuation standards; accounting standards; financial reporting standards; human capital; intangible assets; goodwill; human capital costs