Особливості управління безпечним використанням інтелектуальних технологій: порівняльний аналіз України та світу - Кльован, Аріна Дмитрівна; Перерва, Петро Григорович (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2022)
Доведено, що захист інтелектуальної власності є досить важливим для кожного, хто так чи інакше бажає розвитку да вдосконалення своєї справи та усього світу. Але при цьому є різні види інтелектуальних прав, які використовують всі країни світу.
Keywords: технології; ринок; інновації; безпека; менеджмент; ефективність; підприємства