Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни "Соціально-трудові відносини в організації облікової діяльності" - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (My University, 2019)
Дані Методичні вказівки до виконання самостійної індивідуальної аналітичної дослідницької роботи є частиною Методичних вказівок з самостійного вивчення дисципліни «Соціально-трудові відносини в організації облікової діяльності». Методичні вказівки за мету роботи визначали засвоєння теорії соціальної відповідальності (знання), а її предметом – оволодіння конкретними технічними прийомами та методами аналітичної роботи (вміння), а саме: - методи порівняння та системний аналіз; - принципи , функції та моделювання процесів; - методи вирішення проблемних ситуацій; - методи стратегічного аналізу. Теоретичною основою для досягнення зазначеної вище мети слугували матеріали всіх розділів конспекту лекцій з теорії соціально-трудових відносин в організації облікової діяльності.
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; фінанси; облік; управління