О неустойчивости горения в камерах сгорания ГТД - Герасименко, Владимир Петрович (НТУ "ХПИ", 2007)
Виконане дослідження умов зриву полум’я вуглеводневих палив та запропоновано його математичну модель в малоемісійних камерах згоряння газотурбінних двигунів.

Conditions of stall carbon-hydrogen fuel's flame are investigating and the mathematical model this flame is given in low-emission combustors of gasturbine engines.
Keywords: газотурбинный двигатель; газоперекачивающий агрегат; стабилизация пламени; скорость теплоотвода; метано-воздушная смесь