Assessment and analysis of the organizational structure of production in the context of professional risks - Yuitsziun, Liu; Yevtushenko, Nataliіa Serhiivna (Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, 2024)
The task of improving the organizational level is not only to improve equipment and technology, but, above all, to seek and find the most effective and safe forms and methods of combining labor and means of production in a single production process.

Завдання вдосконалення організаційного рівня полягає не тільки в тому, щоб удосконалювати техніку та технологію, але, перш за все, у тому, щоб шукати та знаходити найбільш ефективні та безпечні форми та методи з'єднання робочої сили та засобів виробництва в єдиному виробничому процесі
Оцінка та аналіз організаційної структури виробництва в контексті професійних ризиків
Keywords: labor safety; risk; organizational level; industrial safety; охорона праці; ризик; організаційний рівень виробництва