Перспективы развития электромобилей - Ткачев, О. Ю. (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті розглянуто екологічні та економічні показники автомобіля з двигуном внутрішнього згоряння та електромобіля, їх вплив на екологію та життєдіяльність людини. Проведений порівняльний аналіз переваг та недоліків в роботі автомобілів.

The article deals with environmental and economic performance of the car with internal combustion engine and electric vehicles, their impact on the environment and vital activity of man. The comparative analysis of advantages and disadvantages in the car.
Keywords: загрязнение окружающей среды.; сгорание топлива; электродвигатель; аккумуляторные батареи; городской шум; вибрации; экономический показатель; экологические проблемы