Методика оцінки вартісних характеристик однорідної продукції - Хімічева, Г. І.; Зенкін, А. С.; Баланюк, А. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто основні методи оцінки технічного рівня продукції, отримано залежність між вартісними характеристиками продукції і значенням комплексного показника технічного рівня. Запропоновано методику оцінки вартісних характеристик однорідної продукції.

Were considered methods for evaluating technical level of products, dependence between cost characteristics of products and value of complex index of technological level. Was proposed valuation method cost characteristics of similar product.
Keywords: ринкові відносини; конкурентоспроможність; науково-технічний рівень; комплексний показник; ціноутворення; method of evaluation; scientific and technical level; similar product; cost characteristics; complex index