Проблемы функционирования отечественных технопарков - Деканенко, Д. Ю. (НТУ "ХПИ", 2009)
В роботі розглянуті загальні аспекти фінансування технопарків, розкриті основні проблеми їх функціонування, запропоновані напрямки удосконалення функціонування інноваційних структур цього типу.

The main aspects and problems of activity of the technical parks, some directions of improvement of their activity are described in the present paper.
Keywords: инновационные структуры; производственная зона; инновационный рост; разработки; функциональная ориентация; государственная поддержка