Сировинна суміш для виготовлення керамічної фасадної плитки - Лісачук, Георгій Вікторович; Рищенко, Михайло Іванович; Щукіна, Людмила Павлівна; Цовма, Віталій Віталійович; Міхеєнко (Ященко), Лариса Олександрівна; Кабацька, Ганна Олександрівна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2016)
Сировинна суміш для виготовлення керамічної фасадної плитки містить глину, причому з метою зниження температури випалу і підвищення морозостійкості, вона додатково містить термічно підготовлені відходи збагачення вугілля.
Keywords: патент; корисна модель; будівельні матеріали; хімічні речовини; напівсухе пресування; глина; вуглевідходи; керамічна промисловість