Рівняння математичної фізики - Курпа, Лідія Василівна; Лінник, Ганна Борисівна (Вид-во "Підручник", 2011)
Навчальний посібник складається з теоретичного матеріалу та набору лабораторних робіт з основних розділів традиційного курсу математичної фізики, і з питань, пов’язаних із застосуванням наближених (варіаційних) методів з використанням теорії R-функцій. У кожному розділі розібрані типові приклади та наведені варіанти індивідуальних домашніх завдань. Для розв’язку деяких задач використовуються комп’ютерні системи MAPLE та POLE-RL
Keywords: математична фізика; самоспряжений оператор; крайові задачі