Оценка показателей динамичности армейских колесных машин и совершенства их трансмиссий по критерию максимального использования мощности двигателя - Волонцевич, Дмитрий Олегович; Веретенников, А. И.; Веретенников, Евгений Александрович; Мущинский, Ю. М. (НТУ "ХПИ", 2009)
У даній роботі запропонований новий підхід в оцінці показників динамічності наземних транспортних засобів і досконалості їхніх трансмісій, а також проведена оцінка динамічності вітчизняних армійських колісних машин і ступеня досконалості їхніх трансмісій за критерієм максимального використання потужності двигуна.

In the given work the new approach in an estimation of indicators of dynamism of land vehicles and perfection of their transmissions is offered, and also the estimation of dynamism of domestic army wheel cars and degree of perfection of their transmissions by criterion of maximum use of capacity of the engine is spent.
Keywords: машины военного назначения; бронетанковая техника; разгон; бронетранспортеры