Молодіжний сленг у мовленнєвій структурі м. Харкова - Бєлова, Катерина Вікторівна (My University, 2021)
Стаття присвячена сленгу м. Харкова. Автор визначив його специфіку в структурі мови міста. Виокремлено лексико-семантичну групу харківського сленгу та досліджено основні джерела поповнення соціолекту. З'ясовано такі словотворчі засоби як: абревіатура та суфікси.
Keywords: жаргон; арго; міський соціолект; лексико-семантичні групи