Визначення пріоритетності у діяльності сучасного управлінця – як ефективний фактор розвитку персоналу та підприємства - Гуцан, Олександр Миколайович (ФОП Вишемирський В. С., 2019)
Систематизовано підходи щодо визначення першочерговості справ сучасного керівника, що дозволить опосередковано підвищити рівень прибутковості підприємства через ефективну організацію його роботи.
Keywords: менеджер; управління персоналом; ефективне використання робочого часу; принцип Паретто; метод АБВ-аналізу; матриця Ейзенхауера