Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни "Конструкція автомобілів та тракторів та їх аналіз. Частина 2" - Краснокутський, Володимир Миколайович; Сергієнко, Микола Єгорович; Пелипенко, Євген Сергійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Самостійна робота призначена для опрацювання лекційного матеріалу, підготовки до лабораторних занять, самостійного вивчення тем та питань, які не викладаються на лекційних заняттях, виконання індивідуального завдання - розрахунково-графічне завдання. Мета самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни «Конструкція автомобілів та тракторів та їх аналіз. Частина 2» полягає у закріпленні знань, отриманих ними під час аудиторних занять, освоєння нових знань з конструкцій автомобілів та тракторів. Самостійна робота студентів є найважливішою складовою процесу підготовки спеціаліста з вищою освітою. Основні цілі самостійної роботи студентів: - формування у студентів навичок до самостійної творчої праці; - набуття досвіду планування та організації робочого часу; - вміння самостійно вирішувати складні професійні завдання.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; конструкція автомобілів та тракторів; машинобудування; транспортно-технологічні машини; двигуни