Формування портфеля брендів сучасного підприємства - Кузьминчук, Наталія Валеріївна; Куценко, Тетяна Миколаївна; Кролевецька, Юлія Володимирівна (Херсонський державний університет, 2014)
У статті досліджено сутність і значення портфеля брендів підприємства, визначено фактори формування конкурентної стійкості підприємств. Розглянуто найбільш поширені варіанти архітектури брендів і моделі управління відносинами між брендом і товаром. Визначено основні проблеми формування портфеля брендів та шляхи їх вирішення.

This article deals with the essence and importance of a business portfolio of brands and the factors of competitive business stability. The most wide-spread types of brand architecture and managing patterns between the brand and the product are researched, the main problems of making a business portfolio of brands and their solutions are defined in it.
Making a modern business portfolio of brands
Keywords: конкурентоспроможність; ідентичність; товар; символ; організація; особистість; стратегія; company; competitive sustainability