Руднєва, Лариса ЛеонідівнаАндріянова, М.Асафова, Н.2024-02-052024-02-052023Руднєва Л. Л. Аналіз зразків бісквітних напівфабрикатів з додаванням конопляного борошна / Л. Л. Руднєва, М. Андріянова, Н. Асафова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 602.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73672ukхарчова промисловістькондитерська галузькондитерські виробиборошняні виробибісквітне тістобісквітибісквітні виробибісквітні напівфабрикатиборошно ненаркотичної конопліупіканняконопляне борошнопористістьрецептури тістагазоутворююча здатність тістазв'язана вологаАналіз зразків бісквітних напівфабрикатів з додаванням конопляного борошнаArticle