Особливості безпеки праці при зварювальних роботах - Дерев’янко, О. Є.; Мезенцева, Ірина Олександрівна (ФОП Панов А. М., 2021)
У статті розглянуті найбільш поширені технологічні процеси зварювання. Приведена їх коротка характеристика та шкідливі та небезпечні фактори, що супроводжують ці процеси. Показанінайбільш ефективні профілактичні заходи при зварюва

The most common technological processes of welding are considered in the article. Their brief description and harmful and dangerous factors accompanying these processes are given. The most effective preventive measures at welding works are show
Peculiarities of Occupational Safety During Welding Works
Keywords: зварювання; шкідливі та небезпечні фактори; зварювальний аерозолі; вентиляція; welding; harmful and dangerous factors; welding aerosol; ventilation