Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Переробка, збагачення та комплексне використання корисних копалин" - Білецький, Володимир Стефанович; Голіков, Олексій Сергійович (Донецький національний технічний університет, 2014)
Подані методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Переробка, збагачення і комплексне використання корисних копалин. Дано перелік лабораторних робіт і їх опис, де викладені необхідні теоретичні положення, методика виконання та описані, застосовувані в роботах, прилади та обладнання
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; переробка, збагачення і комплексне використання корисних копалин; корисні копалини; переробка