Моделювання в стратегічному управлінському обліку: наукові та практичні аспекти - Єршова, Наталя Юріївна (Волинський інститут економіки та менеджменту, 2016)
У статті досліджуються підходи до моделювання в стратегічному управлінському обліку. Визначено роль, значення та специфіку моделювання стратегічного управлінського обліку. Досліджено характер впливу управлінської системи на процеси моделювання стратегічного управлінського обліку. Проаналізовані можливості практичної реалізації технології моделювання в процесах організації та ведення стратегічного управлінського обліку на підприємствах.

In article the approach to modeling in strategic management accounting are investigated. The role, significance and specificity of the modeling of strategic management accounting is defined. The impact of management systems on the modeling of strategic management accounting are investigated. The practical implementation of simulation technology in the processes of organization and conducting of strategic management accounting in enterprises are analyzed.
Keywords: економіка; інформаційний контур; моделі; управління; технології моделювання; бухгалтерський облік; information outline; model; modeling; strategic management accounting; management